Shakespeare & Friends és l'espai escènic
al barri de Les Corts amb activitats per a tothom.

Un escenari per créixer, divertir-se i aprendre coordinats per un equip de professionals del món de les Arts Escèniques.

Per la próxima temporada tornem a farcir la graella d'activitats.

Tant per infants com per adults!!

Vols fer una classe de prova?

Activitats Temporada 2021-2022

Teatre Tb Adults

Una activitat on desenvolupar capacitats creatives, d’expressió corporal i oral, de memòria i improvisació. Una oportunitat on créixer i aprendre a relacionar-se amb els demés, vencent la timidesa gràcies a la màgia del teatre.

TOTS A ESCENA és teatre, música, dansa i tot allò que ens apropa a l’univers de l’expressió; una activitat multidisciplinària on descobrir d’una manera divertida el món de les arts escèniques.

Participants: fins a 12 persones.

Grups: Primària – ESO – Adults

Duració1r – 2n: 1 hora a la setmana i de 3r – ESO: 1 hora i quart a la setmana.

Teles i trapezi

Les teles acrobàtiques i el trapezi són una disciplina de circ inclosa en la dansa aèria que consta d’una sèrie de moviments i figures, realitzats a certa altura.

Els aeris (les teles acrobàtiques i el trapezi) són una activitat física i artística, que gràcies a la seva tècnica, ofereix un gran ventall de possibilitats expressives al mateix temps que tonifica i exercita el cos. Les teles acrobàtiques i el trapezi s’inclouen dins la dansa aèria i consten d’una sèrie de moviments i figures, realitzats a certa altura.

Participants: 8 persones.

Grups: 1r – 4t, 3r – 6è, 5è -ESO i adults.

Duració: 1 hora i quart a la setmana.

A les sessions de dansa moderna aprendrem a utilitzar el cos per a descobrir i desenvolupar la imaginació i la creativitat. Treballarem diferents tècniques de dansa moderna, claqué, ballet… el jazz el trobem a tot arreu! I ho descobrirem gràcies als balls dels musicals de Broadway i de les nostres pel·lícules preferides.

Participants: 12 persones.

Grups: 1r – 4t, 3r – 6è i adults.

Duració: 1 hora a la setmana (infants) i 1 hora i quart a la setmana (adults).

La Tècnica Vocal ens permet ampliar el nostre coneixement de la veu. Cantar també és un mitjà de comunicació de les emocions i la interpretació de les peces musicals, permet introduir diferents ritmes i l’expressió corporal.

Cant coral ofereix un ampli ventall d’opcions que generen un lligam de cohesió de grup, així com la satisfacció i realització de cada un dels membres components.

La possibilitat de realitzar classes de cant en formació de cor modern et permetrà compartir el procés d’aprenentatge amb companys, de manera gradual i divertida.

Participants: 15 persones.

Duració: 1 hora i mitja a la setmana (adults).

Publi Ioga - Adults

El ioga Hatha Vinyasa és una pràctica dinàmica en la qual es treballen de forma seqüencial diferents postures que ajuden a explorar el moviment i en quins punts aquest moviment està limitat per tensions i bloquejos.

Aquesta pràctica està dedicada a posar l’atenció a la percepció de la pròpia postura en l’espai i els punts de tensió en el cos. Aquesta renovada consciència del cos s’aplicarà després a la correcta execució dels asanas. 

Participants: 10 persones.

Grups: Adults.

Duració: 1 hora i quart a la setmana.

Tota la informació

Calendari

Troba el teu moment!

Consulta el programa d’activitats de tarda per la temporada 2021 – 2022

icons-price_blanc

Diners ben invertits!

T’expliquem els preus i les modalitats de matrícules per a totes les activitats. 

Fes una classe de prova gratuïta!

Altres dades d'interés:

  • L’inici de temporada: 20 de setembre de 2021.
  • Final de temporada: 17 de juny de 2022.
  • No mantenim el servei de recollida a l’escola Itaca o Anglesola durant la jornada compactada que apliquen les escoles les darreres setmanes del curs. 
  • Per donar-te de baixa de l’activitat, cal que es notifiqui sempre abans del dia 25 de cada mes. Si es retorna un rebut, la responsabilitat del cost bancari derivat serà de l’ususari. 

Ens encantaria explicar-te més...

... contacte amb nosaltres i parlem!