Shakespeare & Friends és l'espai escènic
al barri de les Corts de Barcelona amb activitats per a tothom.

Un escenari per créixer, divertir-se i aprendre coordinats per un equip de professionals del món de les Arts Escèniques.

Presentem la quinta temporada 2024-2025 amb una nova graella d'activitats, diversió i emoció.

Mira les activitats de tarda per a infants i joves! 

Aviat us presentarem una nova proposta matinal per als adults. 

 Estem segurs que trobaràs el teu “millor moment de la setmana”

Activitats Temporada 2023-2024

Teatre Tb Adults

Una activitat on desenvolupar capacitats creatives, d’expressió corporal i oral, de memòria i improvisació. Una oportunitat on créixer i aprendre a relacionar-se amb els demés, vencent la timidesa gràcies a la màgia del teatre.

Teatre i Teatre Musical és actuar, música, dansa i tot allò que ens apropa a l’univers de l’expressió; una activitat multidisciplinària on descobrir d’una manera divertida el món de les arts escèniques. 

Participants: fins a 12 persones.

Grups: Primària – ESO – Adults

Duració1r – 3r: 1 hora a la setmana i de 4t – ESO: 1 hora i quart a la setmana. Adults: 1 hora i mitja a la setmana.

Teles i trapezi

Les teles acrobàtiques i el trapezi són una disciplina de circ inclosa en la dansa aèria que consta d’una sèrie de moviments i figures, realitzats a certa altura.

Els aeris (les teles acrobàtiques i el trapezi) són una activitat física i artística, que gràcies a la seva tècnica, ofereix un gran ventall de possibilitats expressives al mateix temps que tonifica i exercita el cos. Les teles acrobàtiques i el trapezi s’inclouen dins la dansa aèria i consten d’una sèrie de moviments i figures, realitzats a certa altura.

Participants: 8 persones.

Grups: 1r – 4t, 3r – 6è, 5è -ESO i adults.

Duració: 1 hora i quart a la setmana.

Cor modern

La Tècnica Vocal ens permet ampliar el nostre coneixement de la veu. Cantar també és un mitjà de comunicació de les emocions i la interpretació de les peces musicals, permet introduir diferents ritmes i l’expressió corporal.

Cant coral ofereix un ampli ventall d’opcions que generen un lligam de cohesió de grup, així com la satisfacció i realització de cada un dels membres components.

La possibilitat de realitzar classes de cant en formació de cor modern et permetrà compartir el procés d’aprenentatge amb companys, de manera gradual i divertida.

Participants: 15 persones.

Duració: 1 hora i mitja a la setmana (adults).

Publi Ioga - Adults

El ioga Hatha Vinyasa és una pràctica dinàmica en la qual es treballen de forma seqüencial diferents postures que ajuden a explorar el moviment i en quins punts aquest moviment està limitat per tensions i bloquejos.

Aquesta pràctica està dedicada a posar l’atenció a la percepció de la pròpia postura en l’espai i els punts de tensió en el cos. Aquesta renovada consciència del cos s’aplicarà després a la correcta execució dels asanas. 

Participants: 10 – 12  persones.

Grups: Adults.

Duració: 1 hora i mitja a la setmana (adults).

Tota la informació

Calendari

Troba el teu moment!

Programa d’activitats de tarda per la temporada 2023 – 2024.

icons-price_blanc

Diners ben invertits!

T’expliquem els preus i les modalitats de matrícula per a totes les activitats. 

Reserva la teva plaça!

Si t’inscrius abans del 30 de juny i et fem descompte a la matrícula!

Altres dades d'interés:

  • Inici de temporada: 9 de setembre de 2024.
  • Final de temporada: 20 de juny de 2025.
  • No mantenim el servei de recollida d’infants a les escoles durant la jornada compactada del mes de juny. 
  • Mantenim les quotes mensuals (10 quotes). Setembre, com és habitual es paga 1/2 quota (24,5 €), i 9 quotes mensuals de 49 €.
  • Les quotes mensuals es cobraran entre el 5 i el 10 de cada mes, per avançat, tant si són a través de domiciliació bancària com en efectiu. Al mes de setembre, excepcionalment, es facturarà a mitjants de mes.
  • Per donar-se de baixa d’una activitat, cal que es notifiqui abans del dia 25 del mes en curs, perquè sigui efectiu el mes següent. Si es retorna un rebut, la responsabilitat del cost bancari derivat serà per a l’usuari

Ens encantaria explicar-te més...

... contacte amb nosaltres i parlem!