Moments compartits a l'activitat de AERIS DE CIRC

Escola Anglesola - Dijous

L’extraescolar de circ és una oportunitat per a acostar el món del circ als nens i nenes de l’escola. Les sessions comencen amb un escalfament físic o joc teatral per a entrar en calor. Aquests jocs teatrals en serveixen per a prendre consciència de l’espai escènic i experimentar com mostrar-se davant el públic. I a continuació, introduïm la tècnica d’aeris amb la tela i el trapezi, que sempre intentem que sigui una activitat col·laborativa entre totes i tots més que individual.

Aquestes activitats tenen com a centre d’interès la iniciació al circ i treballar amb la confiança, seguretat i divertiment que ens agrada. De tant en tant, els infants representen petits espectacles amb el material que han descobert a la sessió i ho mostren als companys/es com si fóssim veritables artistes! Al final de la classe, sempre dediquem una estona a la relaxació del cos i els estiraments!

De cara al nou trimestre, a més a més dels aeris, introduirem un circuit de malabars (diàbolos, mocadors, bastons, cercles, plats xinesos… ) a les sessions, per a completar aquesta proposta de descoberta! De manera que, els dijous farem teles, trapezi i molt més!!!

Una mostra de les coses que ja han après:

Gràcies per la confiança!

Aquesta pàgina és privada i adreçada exclusivament i amb l’accés restringit a les famílies participants en l’activitat. Demanem que en feu un ús responsable i curós del contingut i, que no reenvieu a tercers ni reproduïu o publiqueu a les xarxes socials.

AQUESTA SECCIÓ ESTARÀ DISPONIBLE FINS AL 15 DE MAIG.