Moments compartits a l'activitat de CIRC

Escola Anglesola - Dilluns

L’extraescolar de circ és una oportunitat per a acostar el món del circ als nens i nenes de l’escola. Les sessions comencen amb un petit escalfament corporal o joc teatral per a entrar en calor. I a continuació, realitzem una o dues de les següents propostes: 
  • Línies acrobàtiques (tombarelles davant, darrere, laterals, inici de verticals…). 
  • Aeris de circ (tela i trapezi) 
  • Circuit de malabars (diàbolos, mocadors, bastons, cercles, plats xinesos… ).
Totes aquestes activitats es presenten a manera de joc i cada infant hi participa en el seu ritme, ja que disposem els materials en diferents espais i proposem una circulació lliure per la sala. En aquest moment, els nens i nenes experimenten amb la seva pròpia expressió corporal i sobretot practiquen la psicomotricitat. De tant en tant, els infants representen petits espectacles en parelles o trios amb el material que han descobert a la sessió i ho mostren als companys/es com si fóssim veritables artistes! Ah!, i si tenim temps… després de jugar i jugar dediquem una estona a la relaxació i els estiraments!
 
 

Gràcies per la confiança!

Aquesta pàgina és privada i adreçada exclusivament i amb l’accés restringit a les famílies participants en l’activitat. Demanem que en feu un ús responsable i curós del contingut i, que no reenvieu a tercers ni reproduïu o publiqueu a les xarxes socials.

AQUESTA SECCIÓ ESTARÀ DISPONIBLE FINS AL 15 DE MAIG.