…una bonica sensació de volar!

El trapezi i les teles acrobàtiques o aèries són una disciplina de circ inclosa en la dansa aèria que consta d’una sèrie de moviments i figures, realitzats a certa altura.

Els aeris són una activitat física i artística, que gràcies a la seva tècnica, ofereix un gran ventall de possibilitats expressives al mateix temps que tonifica i exercita el teu cos.

Objectius

 • Dotar de bones tècniques corporals i de circ com eines d’expressió i comunicació.
 • Fomentar l’esforç personal i assumir responsabilitat en el procés d’aprenentatge.
 • Aprendre a jugar, treballar i conviure en grup.
 • Donar alternatives creatives i participatives en temps de lleure.

Força, resistència, agilitat, equilibri i treball en equip.

Com treballem?

 • Treballant capacitats motrius com la força, la flexibilitat, la resistència,  l’equilibri i el ritme, expressivitat i auto superació.
 • Garantint la seguretat, la prudència en tot moment, així com el respecte pels companys i el material.
 • Mantenint activa la concentració, la creativitat. 
 • Aprenent a pujar i baixar la tela i el trapezi, a fer nusos i figures.
 • Promovent a assistir-se mútuament, i així fomentar el treball en equip.
 • Supervisant que les condicions de treball siguin les òptimes: conèixer les normes bàsiques, quina es la correcta col·locació dels matalassos, l’espai de seguretat…
 • Promovent una actitud participativa dins de la classe, s’ha d’estar alerta sempre, quant som a dalt de l’aparell, però també quant treballen els companys, observar és una molt bona manera d’aprendre i ens ajuda a memoritzar.
 • Creant un espectacle de final de curs on posar en escena les habilitats.

Alguns moments de la temporada 2019-2020.

Professional: Ariadna Martí Puig 

Llicenciada en Filologia Catalana per la UAB, va cursà diversos estudis d’interpretació, dansa contemporània i circ (trapezi i acrobàcia). Professional de les arts escèniques des de fa més de vint anys ha treballat en diferents àmbits, artístics i tècnics.

Des de fa més de 15 anys imparteix cursos de circ para adults i nens:    Escola de circ per nens, coordinadora a L’Antàrtida, organitza  tallers i  colònies de circ, forma part de l’escola de circ Quina Gràcia! i és fundadora de Circòsmic, tallers i espectacles de circ itinerant.

Professional: Fernando Daniel Capuzzi (Capu)

Tècnic en recreació i temps lliure (2.000). 
Graduat en l’Escola de Circ Criollo (2.004) i realització de diferents cursos i formacions a escoles com CARAMPA o La Arena
Dedicat a la formació des de fa més de vint anys, primer en l’àmbit del lleure i després en l’ensenyança de tècniques de circ.

Professional: Sophie Núñez

Graduada en Art Dramàtic i mètode Lecoq. Ha treballat com a trapezista en espectacles com “Constel·lacions” de Núria Andorrà o “El secreto de las medusas” de Sabine Darhendrof. És formadora d’aeris en diferents projectes com Enlaire, B-polèmic…

Calendari

Dies: dilluns i divendres

Diferents horaris

Per edats

Preu: 45€ /mes

Una sessió setmanal d’una hora i quart.