QUI SOM?

(Estiu. Una festa a un parc infantil. Tot d’infants jugant a un castell de fusta. Dues dones, d’uns quaranta anys aproximadament, estan assegudes a un banc. Parlen. Dona C menja un entrepà de Nutella. Dona A porta dos sucs de fruita a les mans: deuen ser d’alguna de les seves filles. Soroll de fons.)

C: Coneixes alguna escola de teatre per aquí al barri?

A: Jo? No, cap.

C: Oi que no? He pensat… Potser algun dia munto alguna cosa,… un lloc perquè els nens i les nenes puguin fer teatre, o circ… no ho sé…

A: De debò?

C: Sí, no ho sé… Sí. Vull muntar un espai de teatre.

(Silenci. Dona A mira Dona C.)

A: Doncs jo… em vull reinventar! Així que no ho diguis dos cops, perquè m’apunto.

(Silenci. Dona C mira Dona A.)

C: Vull muntar un espai de teatre!

(Riuen)

La nostra història

Un any més tard, l’any 2019 l’Ariadna Ligüerre i la Carol Muakuku vam crear Shakespeare & Friends amb la idea d’obrir un espai al barri de les Corts de Barcelona per gaudir de les arts escèniques. Un espai dinàmic i creatiu, on omplir-se d’experiències, aprendre a compartir, créixer i desenvolupar-se. 

Actualment, a Shakespeare & Friends duem a terme diferents activitats artístiques per a infants, joves i adults, tant al nostre centre com a diferents escoles de la ciutat de Barcelona.

Missió

Reforçar el creixement personal a través de les arts escèniques en un entorn de confiança, gaudi i diversió. 

Visió

Volem esdevenir una entitat de referència en l’àmbit de la formació i la transmissió dels valors de les arts escèniques, adreçat a tothom, i a les futures generacions.

Som un equip de  professionals compromès amb tot allò que desenvolupem, amb una llarga i reputada carrera al sector. Tots nosaltres tenim una dilatada experiència tant a la docència com en el sector professional i posem en valor acompanyar, transmetre i formar en la nostra disciplina artística.

L’equip

El nostre espai es situa al carrer Solà, 38. 08014 Barcelona
L’horari d’atenció al públic és de dilluns i divendres de 10 a 13:30 h i totes les tardes de 15:30h a 19:00h.

També podeu escriure a la nostra adreça electrònica contacte@shakespeareandfriends.cat o bé trucar-nos al  649 87 68 79

On som?