Dues propostes especials pel Nadal més familiar!

Apunteu-vos a cantar al Cor de Nadal de Shakespeare & Firends el divendres 20 de desembre a les 19:30h a la plaça de la Concòrdia.

Us convidem a assajar i cantar tots junts abans de començar les festes. Aquesta activitat és oberta a totes les edats i l’accés és lliure. Animeu-vos a venir amb els pares, mares, avis, àvies i infants per passar una bona estona amb família!

 

 

Com funciona la proposta: 

LA CANÇÓ

Ens aventurem amb una melodía molt coneguda: “All I want for Christmas is you” de la Mariah Carey, amb la següent adaptació:

ASSAJOS 

Gràcies a tots els participants al primer assaig. 

Canviem la data del segon assaig pel dijous 19, a les 19:30h. 

Anima’t! Passarem una bona estona!

CONVOCATÒRIA

Trobada el divendres 20 DE DESEMBRE a la Plaça Concòrdia a les 19:30h a 20:30h.

Una oportunitat de connectar cantant amb els nostres infants, i gaudir de la complicitat del moment!

ACTUACIÓ

20 de desembre de 2019. 

La Coral de Nadal de S&F està llesta!

CANTEM PLEGATS PER NADAL! 

 ENTRE TOTS HO FAREM ÚNIC!

 A més, si us agrada la iniciativa, tindreu l’oportunitat de donar suport al seu projecte CIRCUS FAMILY ON THE ROAD que de manera altruista, pretén apropar les arts escèniques a algunes de les comunitats més desafavorides del món. Fins ara aquest espectacle s’ha representat en petits pobles del Marroc, i es pretén amb aportacions voluntàries (diners, material escolar, joguines,…) a través d’una acció de taquilla inversa, recaptar fons per fer arribar aquesta representació a altres indrets del Marroc i l’Índia, entre d’altres.

El proper 14 de desembre a las 11h convidem a la companyia de circ familiar El Trío La La La a representar el seu espectacle solidari CIRCUS FAMILY a  Shakepeare & Friends.

Una família, una companyia, un projecte, un viatge de creixement i d’experiències!

Veniu a conèixer als protagonistes d’aquesta aventura i gaudiu d’una bona estona en família!

El TRÍO LA LA LA

Aquesta companyia està integrada per una mare, un pare i 3 dels seus fills que, de manera conjunta, han creat un espectacle per a totes les edats que combina màgia, malabars, circ, clown i música!

Una proposta molt interessant pel fet que és una companyia que comparteix molts dels nostres valors com són les arts escèniques, l’educació i la família.

Pel que necessitis, contacta'ns...