Shakespeare & Friends
és l'espai escènic
al barri de Les Corts
amb activitats per a tothom.

Un escenari per créixer, divertir-se i aprendre coordinats per un equip de professionals del món de les Arts Escèniques.

Activitats Temporada 2020-2021


tots a escena

Tots a escena és teatre, música, dansa i tot allò que ens apropa a l’univers de l’expressió; una activitat multidisciplinària on descobrir d’una manera divertida el món de les arts escèniques. Us proposem estimular la creativitat i la capacitat de comunicar-se a través del joc, la imaginació i el coneixement d’un mateix.

Participants: fins a 12 persones.

Grups: P5 – 2n, 3r – 6è

Duració:

 • P5 – 2n: 1 hora a la setmana.
 • 3r – 6è: 1 hora i quart a la setmana. 

màgia

Donem la possibilitat de descobrir i aprendre els trucs i jocs del fabulós món de la màgia.

Amb la col·laboració de l’Escola de Màgia 3 DE TREBOL, us proposem construir el vostre propi kit de màgia i treballar els moviments subtils, la confiança, la posada en escena i l’empatia amb el públic.

Participants: 15 persones.

Grups: 1r – 3r, 4t – 6è.

Duració: 1 hora a la setmana.

Les teles acrobàtiques i el trapezi són una disciplina de circ inclosa en la dansa aèria que consta d’una sèrie de moviments i figures, realitzats a certa altura.

Els aeris són una activitat física i artística, que gràcies a la seva tècnica, ofereix un gran ventall de possibilitats expressives al mateix temps que tonifica i exercita el teu cos. 

Participants: 8 persones.

Grups: 1r – 3r, 4t – 6è i adults.

Duració: 1 hora i quart a la setmana.

El ioga Hatha Vinyasa és una pràctica dinàmica en la qual es treballen de forma seqüencial diferents postures que ajuden a explorar el moviment i en quins punts aquest moviment està limitat per tensions i bloquejos.

Aquesta pràctica està dedicada a posar l’atenció a la percepció de la pròpia postura en l’espai i els punts de tensió en el cos. Aquesta renovada consciència del cos s’aplicarà després a la correcta execució dels asanas

Participants: Entre 15 i 20 persones.

Grups: Adults.

Duració: 1 hora i quart a la setmana.

La possibilitat de realitzar classes de cant en formació de cor modern et permetrà compartir el procés d’aprenentatge amb companys, de manera gradual i divertida.

La veu és un instrument virtuós  i amb els exercicis adequats es possible controlar i millorar la seva potència i assolir notes més altres sense forçar les cordes vocals.

El treball d’afinació i l’entrenament de l’oïda et faran gaudir de les possibilitats del cant a veus que ofereix la formació de cor.

Participants: 15 persones.

Grups: Adults.

Duració: 1 hora i mitja a la setmana.

Treball individual o en grup adaptat a les teves necessitats i inquietuds. Aprendrem a controlar la tècnica vocal, millorar la teva oïda, respiració… i gaudir del plaer d’interpretar les cançons que més t’emocionin tant si comences de zero com si desitges aprofundir i perfeccionar coneixements al teu ritme.

La possibilitat de realitzar classes de cant en grup et permetrà compartir el procés d’aprenentatge tècnic de manera més lúdica.

Definirem conjuntament amb l’alumne un repertori adaptat a cada etapa d’aprenentatge. 

Formats: Sessions individuals o en grup de 2 o 3.

Duració: Recomenada segons l’edat i el format:

Sessions individuals:

  • 1r – 2n: classes de 30 minuts.
  • 3r – 6è i ESO: classes de 45 minuts.
  • Batxiller i adults: classes d’1 hora.

Sessions en grup de 2 o 3: 

  • 1r – 2n: classes de 45 minuts.
  • 3r – 6è i ESO, Batxiller i adults: classes d’1 hora.

Tota la informació

Calendari

Troba el teu moment!

Consulta el programa d’activitats de tarda per la temporada 2020 – 2021. 

icons-price_blanc

Diners ben invertits!

T’expliquem els preus i les modalitats de matrícules per a totes les activitats. 

Pel que necessitis, contacta'ns...