Shakespeare & Friends
un espai escènic al
barri de Les Corts de Barcelona
amb activitats per a tothom!

Un escenari per créixer, divertir-se i aprendre coordinats per un equip de professionals del món de les Arts Escèniques.

Activitats Temporada 2019-2020


tots a escena

Tots a escena és teatre, música, dansa i tot allò que ens apropa a l’univers de l’expressió; una activitat multidisciplinària on descobrir d’una manera divertida el món de les arts escèniques. Us proposem estimular la creativitat i la capacitat de comunicar-se a través del joc, la imaginació i el coneixement d’un mateix.

Participants: 12 persones.

Grups: P4- P5, 1r- 2n, 3r-6è i adults*

Duració: 1 hora a la setmana. *Adults 1 hora i mitja. 

màgia

Donem la possibilitat de descobrir i aprendre els trucs i jocs del fabulós món de la màgia.

Amb la col·laboració de l’Escola de Màgia 3 DE TREBOL, us proposem construir el vostre propi kit de màgia i treballar els moviments subtils, la confiança, la posada en escena i l’empatia amb el públic.

Participants: 15 persones.

Grups: 1r-6è.

Duració: 1 hora a la setmana.

express
Art

De la ma de Jacqueline Molnár, il·lustradora de llibres professional, proposem una activitat que combina les arts plàstiques amb la capacitat d’expressar-se. 

Les arts plàstiques es plasmen en objectes físics materials i són un bon recurs artístic per potenciar l’habilitat de comunicar.  

Un dibuix transmet com et sents mentre dibuixes. És el reflex del teu interior. Els teus sentiments, pensaments… volem que expressis a partir de la teva pròpia imaginació, les teves pròpies emocions.

 

Dia: Dijous a les 17:15h.

Participants: 12 persones.

Grups: 1r-6è

Duració: 1 hora i quart a la setmana.

Les teles acrobàtiques i el trapezi són una disciplina de circ inclosa en la dansa aèria que consta d’una sèrie de moviments i figures, realitzats a certa altura.

Els aeris són una activitat física i artística, que gràcies a la seva tècnica, ofereix un gran ventall de possibilitats expressives al mateix temps que tonifica i exercita el teu cos. 

Participants: 8 persones.

Grups: 1r-3r, 4t-6è i adults.

Duració: 1 hora i quart a la setmana.

El ioga Hatha Vinyasa és una pràctica dinàmica en la qual es treballen de forma seqüencial diferents postures que ajuden a explorar el moviment i en quins punts aquest moviment està limitat per tensions i bloquejos.

Aquesta pràctica està dedicada a posar l’atenció a la percepció de la pròpia postura en l’espai i els punts de tensió en el cos. Aquesta renovada consciència del cos s’aplicarà després a la correcta execució dels asanas

Participants: 10 persones.

Grups: Adults.

Duració: 1 hora i quart a la setmana.

La possibilitat de realitzar classes de cant en formació de cor modern et permetrà compartir el procés d’aprenentatge amb companys, de manera gradual i divertida.

La veu és un instrument virtuós  i amb els exercicis adequats es possible controlar i millorar la seva potència i assolir notes més altres sense forçar les cordes vocals.

El treball d’afinació i l’entrenament de l’oïda et faran gaudir de les possibilitats del cant a veus que ofereix la formació de cor.

 

Participants: 15 persones.

Grups: Adults.

Duració: 1 hora i mitja a la setmana.

Rocío Martín Simón, professional en el camp de la Teràpia del Riure, presenta aquest taller per a alliberar tensions. 

Mitjançant dinàmiques lúdiques d’expressió i consciència corporal i desenvolupament dels sentits, s’estimula l’àmbit cognitiu fomentant l’autoestima, l’autoconeixement i la creativitat. 

Una proposta que pretén potenciar el creixement personal, conèixer els beneficis del riure i adquirir una actitud més positiva.

Format: Taller en grup.

Duració: 10 sessions (1 trimestre)

Participants: Entre 15 i 20 persones.

Grup: Adults.

Duració sessió: 1 hora i quart a la setmana.

Treball individual o en grup adaptat a les teves necessitats i inquietuds. Aprendrem a controlar la tècnica vocal, millorar la teva oïda, respiració… i gaudir del plaer d’interpretar les cançons que més t’emocionin tant si comences de zero com si desitges aprofundir i perfeccionar coneixements al teu ritme.

La possibilitat de realitzar classes de cant en grup et permetrà compartir el procés d’aprenentatge tècnic de manera més lúdica.

Definirem conjuntament amb l’alumne un repertori adaptat a cada etapa d’aprenentatge. 

Formats: Sessions individuals o en grup de 2 o 3.

Duració: Recomenada segons l’edat i el format:

Sessions individuals:

    • 1r-2n: classes de 30 minuts.
    • 3r-6è i ESO: classes de 45 minuts.
    • Batxiller i adults: classes d’1 hora.

Sessions en grup de 2 o 3: 

    • 1r-2n: classes de 45 minuts.
    • 3r-6è i ESO, Batxiller i adults: classes d’1 hora.

Tota la informació

Calendari

Troba el teu moment!

Consulta el programa d’activitats de tarda per la temporada 2019 – 2020. 

icons-price_blanc

Diners ben invertits!

T’expliquem els preus i les modalitats de matrícules per a totes les activitats. 

Pel que necessitis, contacta'ns...